Post by outlepopmesi on Feb 17, 2022 18:05:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
The Frostrune Pustolovske igre wqi
Доста е хубаво и забавно
Обичам тази игра👉❤️
всичко е толкова по-готино Уау
Първо, играта е твърде трудна, че трябва да изтегля хак от google, за да завърша играта... на второ място как да получа 3-ти герой? Това е добра игра, но с много добра графика, няма проблем с контролите и дори когато изтеглих хак, последният голям скелет бос все още е твърде труден за победа... моля, направете шефовете малко лесни за побеждаване и също така ми кажете как да получа 3-ти герой и ще му дам пълен преглед от 5 звезди 😊😊😁😁✌✌
Наслаждавайте се на тази игра
Липсват ми старите герои от Stickman Revenge 3, трябва да ги добавите
Играта е много забавна, но доста лесна. И все още чакам следващата сюжетна мисия след 6.
Това е една от най-добрите игри, които съм играл, но проблемът е, че играта спира известно време, сякаш врагът не се появява или способностите спират да работят
Моля, добавете нови герои като стрелец или убиец
Добра игра, но за новите играчи сандъкът на благородниците в магазина е начинът да отида, това е единственият начин да победя жътваря на души
Просто добре да знаеш
Stickman Revenge: Demon Slayer Veiksmas vpmt
Страхотно е, обичам го
Много от героите се чупят и стават неизползваеми
Stickman Revenge: Demon Slayer ஆக்ஷன் vgmt
Арт стилът и анимацията са страхотни I Don. Харесва ми как крайният бос е доста лесен, но шефът на World 3 е труден като цяло страхотна игра
Да... Не
Stickman Revenge: Demon Slayer Azione yde
Пълно с реклами, но аз харесвам начина, по който е направена играта и ако сте умен, това е начин да получите 50 000 скъпоценни камъни за по-малко от час, докато стигнете до глава 4 и имате героична броня
Толкова е забавно да се играе!
Нуждаете се от повече актуализации
Котка Дира
Тази игра е толкова красива, много ми харесва. е толкова трудна за победа, но тази игра има легендарен заден екран и благославя очите ви с тези цветове, те са епични. Инсталирайте го сега и разкажете тази игра на приятелите си
Обичам играта
Мразя тази игра. Защо не мога да докосна нищо
Играта ми е напълно счупена, аз съм на 5-та мисия и не ми позволява да използвам джотаро. Имах оранжев доум юмрук и лилава броня и веднага след като победих четвъртата мисия всичко изчезна и пише, че имам Hime, но неговия супер половината липсва и не мога да го използвам или дори да видя оборудването му
Добре е.
Започна да бърка след завършване на 2-ра мисия
Когато се свържа с wi fi играта има забавяне
Да, разбира се, тази игра хм 😅 толкова добра ☺️ Мисля, че знаеш, че 13 години търся тази игра добре чао
Защото при нивото, в което ще получите последния герой, битката е трудна дори и да използвам силното оръжие, така че поправете го, ще дам 5 звезди
Stickman Revenge: Demon Slayer Екшн dafx
Vrey добра игра lost на реклами но е добра
Тази игра е толкова забавна, че я харесвам
Не харесвам играта bat 1 звезда
Обичам тази игра, но в режима на историята убих всички тези чудовища и не ми позволи да отида на другите нива
Просто фински всички..когато новата актуализация
Наистина забавна игра
Ммммммммммммммм. 5 звезди без причина
Disgame е добър, но шефът не е добър