(Android/iOS) Merge Tanks: Idle Tank Merger krāpšanās kods glitch kristāli
Feb 17, 2022 17:55:48 GMT
Post by outlepopmesi on Feb 17, 2022 17:55:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Tanks: Idle Tank Merger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Tanks: Idle Tank Merger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Merge Tanks: Idle Tank Merger 2022 version ▞▞▞
Šī ir laba tanka spēle, tā bija lieliska, un patiesībā jūs varat kā sniegavīrus kā manekenus.😎
Ļoti labi
Daži nosaukumi ir nepiemēroti mīnus 1 🌟 un kļūmes ir kā viens piedāvājums palielināt 5 dārgakmeņus līdz 15 dārgakmeņiem skatīties, pievienoju es un saņēmu tikai 5 dārgakmeņus mīnus 1 🌟
Nav slikti, bet, ja jums ir reklāmu bloķētājs, jūs nevarat dabūt lādi tāpat kā es
Spēle nav slikta, bet es TURPINĀJU VIENKĀRĀK UN ATKAL SAŅEMŠU TO PAŠU PIELIKUMU!!!! Turklāt katru reizi, kad mana tvertne tiek atjaunināta, jūs zināt, ko es saņemu? BRĪDĪGA PIEDĀVĀJUMS!!!! Atvainojiet, ka es kliedzu, bet vienkārši pārtrauciet darīt to pašu un atkal un atkal.
Labāk, nekā es gaidīju, daudz lielisku dažādu tvertņu, ko nopelnīt, un kļūst labāk, jo vairāk jūs to spēlējat
Šī spēle ir lieliska spēle
To vidū var dabūt arī tos😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘
لا بأس بها
Spēle bija tik garlaicīga
Jautri un patiesībā labi, salīdzinot ar citām sapludināšanas spēlēm. Nav nepieciešama slīpēšana, un man tas patīk.
Spiedi novērtēt spēli tik 2 zvaigznes
tā ir ikdienišķa, taču tā nav intensīva tanku kaujas spēle
Spēle slis forša, bet reklāmu ir mazliet par daudz
Jauki, ka man patīk spēle amsomes
Tas ir sūdīgi
Ir tik garlaicīgi, ka vienkārši sapludini tvertnes, un garlaicīgāka daļa ir gaidīt vairāk naudas 🤬🤬🤬🤬🤬
Djuds
Kāpēc nav iespējas saglabāt progresu, lai pārsūtītu uz citu ierīci? Es neatbalstīšu nevienu spēli, kurā izstrādātāji neatbalsta spēlētāju pirkumus. Vai ir paredzēts, ka mēs atpirksim preces un zaudēsim progresu?
Merge Tanks: Idle Tank Merger Казуални bqyd
Nav daudz par to
Lejupielādēt Kontroles centrs IOS 15 - ekrāna ierakstītājs apk ... Lejupielādēt Merge Tanks: Idle Tank Merger apk Merge Tanks: Idle Tank Merger.
Merge Tanks: Idle Tank Merger פנאי oue
Šajā spēlē ir daudz reklāmu #dontplay
Dīvaini daudz video, ko skatīties
Merge Tanks: Idle Tank Merger Gündelik bzx
Eeeee nav slikti
Šeit ir tikai reklāmas. Nav atrasta neviena spēle!
Sliktākā spēle, kāda jebkad bijusi, varbūt piekrīti
Roka ir kaitinoša, vai varat to noņemt, jo nav grūti zināt, kā spēlēt
Tiny Kingdom radīja IEC Games Australia Android attīstītājs Dažādas spēles kategorijā. ... Merge Tanks: Idle Tank Merger Lejupielādēt APK par brīvu
Šī spēle ir tik forša ikreiz, kad saņemat lielu tvertni
Šī ir lieliska laika slepkava ar mazām reklāmām. Man patīk šī spēle, man jāsaka, ka tā ir aizkavējusies, bet izņemot to, ka tā ir laba spēle
Spēle netiks atvērta, tā tika atvērta, bet ne tagad
Ja uz sīktēla rakstīts, ka tanku būtu daudz, tad kur viņi ir?! Kā tas milzīgais KV-44M vai kā Leviatāns, Kur viņi ir?
A.m dod 2 zvaigžņu live nav labi
ĻOTI DAUDZ ŠAUŠANAS BOI, bet kļūst neprecīzi
Šī ļoti krita spēle
Nbi0
Šī spēle ir jautra, taču dažas no kastēm aizņem vietu, bet pēc tam šī spēle ir patiešām jautra
Mana pieredze ir pārsteidzoša, jo es mīlu tankus un man patīk spēles, saliek tos kopā, tā ir tanka spēle, un jums tās ir jāapvieno, un tas ir tik pārsteidzoši, ka es jūtos tik relaksēts, kad es to spēlēju, un es mīlu spēli un kad es saku mīlu, es domāju mīlestību spēle 😍
Šī spēle ir garlaicīga, bet ne slikta, tāpēc piešķiršu tai 3 zvaigznes
Dod mums gaismu
Tās autortiesības ir no YouTube lietotāja
Viss kārtībā
Viņa spēle ir tik laba
kabenupud Lauamängud pyw