(iOS) Stickman Legends: Shadow Fight чит-код необмежену кількість кристалів
Feb 17, 2022 18:33:28 GMT
Post by outlepopmesi on Feb 17, 2022 18:33:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Це чудова гра, яку можна мати, коли нудно або на роботі, управління дещо повільне, коли купа монстрів
іі
Stickman Legends DB: RPG Gioco Azione svg
Крута гра
Нет русского языка
Дратує, навіть у мене міцний зв’язок, я не можу створити реліктовий предмет, на ньому написано "Потрібне підключення до Інтернету"
Унікально інтерактивне минуле. Чесна гра... ви виграєте, якщо підвищите рівень персонажа... а також наскільки ви вправні. Немає шахрайства ЦП... більше, ніж більшість ігор.
Гра подобається, довго граю в неї, але в мене за вхід у кожен день бонус давали, на 30 день червоні ключі, а зараз їх більше місяця немає, а просто світити, що там щось є,всіх пропав цей прікол?)
дійсно круто, чудова графіка та швидке завантаження. без реклами та чудова прогулянка першого рівня. Я б зберіг це.
Це нормально, і для 1 зірки я хочу, щоб PvP не автоматично, все чудово, і мені це подобається, якщо я хочу PvP, просто додайте пошук, щоб знайти, тому що його важко знайти, ніби я маю знайти це чудова гра, яку кожен3 має завантажити і грати в цю гру, тому що вона чудова. Шукаю слово до майбутніх оновлень!
Геймплей середній, з невеликою різноманітністю. Елементи керування часом не реагують. Половина ігрового процесу заблокована за запитами на вхід або гроші. Постійні «нагадування» про перегляд реклами.
Stickman Legends: Shadow Fight የእንቅስቃሴ dwt
Найкраща офлайн-гра, в яку я грав. Сподіваюся, будуть додані нові карти чи функції та більше полювання на босів. Великий палець вгору за цю гру.
Я дуже ненавиджу механіку цієї гри... щоразу, коли мій телефон зламався... і гру видалено, я ніколи не отримаю свої речі назад.. у мене вже є багато скінів у моєму гардеробі, і тепер все пропало... я заплатив за це гроші, але весь прогрес, який я маю, зник
Over Power AI на Арені! Привіт, розробник, дякую за таку чудову гру.. це дуже круто і найкраща гра, в яку я грав досі, але у мене є проблема... як гравець з низьким рівнем статистики, рівня, підвищення рівня тощо може перемогти вас на арені .. я знаю, що його AI контролюється, але ви не спробуєте переглянути? вони можуть передбачити всі ваші рухи... вашу майстерність, атаку, випадкові краплі зілля... і т. д., будь ласка, трохи понервуйте... мені це не подобається... дякую! і більше потужності
чудова гра. але дратує, що вам в основному доведеться платити за нові типи персонажів. також дратує, що ваша остаточна зміна шкіри на рівні 40. але нічого після. має бути кожні 10 рівнів. але я повинен сказати, крім цих проблем, це напрочуд хороша гра. і нагадує мені мультфільм війни.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War حکمت عملی hhio
Офігенна гра дуже класна
Гра прикольна і донат не напрягає рекомендувати
Нудна гра, в одній із рекламних оголошень для неї показана анімація бою палицею під назвою «шок», намагаючись сказати «у нас краща анімація, ніж у неї» лише тому, що анімація гірша за арматуру, і в цілому просто неоригінальна гра з аспектами P2W
Херня повна....в неті сам на сам викиду дофіга прошитих іграків не рекомендую
Надмірна монетизація в цій грі є огидною. Пам’ятаєте, коли ви розблоковували персонажів, прогресуючи в грі? Ну, ось ви розблокуєте їх після прогресу, а потім також сплачуєте додаткову плату... Просто...припиніть...будь ласка...
це чудово, мені подобається система підвищення рівня, але тут вам починає потрібно багато грошей, але це нормально
Почему не установа
Дуже весело. Я пристрастився, мені дуже подобаються дизайни героїв, перша карта чудова, мені подобається вигляд.
Це круто і складно, але всіх інших персонажів потрібно розблокувати грошима, якщо є можливість вивільнити їх, що було б чудово
Класна гра!!))))
Всё время радуют оновленнями
Це досить добре, але є деякі незначні проблеми зі звуковими ефектами, музика трохи м’яка, і трохи легше. Я вдаюся в грі і рідко опускаюся нижче 100% здоров’я.
Круто
Гарна гра, але мені сподобалося, якщо вона була легкою, трохи легкою
Герой потверджує все. Розробники, помилку виправити
Stickman Legends: Shadow Fight Akcja jhsz
Це весела реклама жахлива. Не можна брати участь у PvP без Facebook, щоб знайти людей "бойових богів" з YouTube було б чудово для цієї гри
Графіка приголомшлива, а боси важкі, це хороша гра
Вони продали платну версію, а потім принесли обов’язкове оновлення, після якого ті, хто купив гру у продажу, не могли грати в гру. Дуже дешево для ігрової компанії.
ПРОСТО ВАУ, АЛЕ Я БІДНИЙ, І Я НЕ МОГУ КУПИТИ персонажа *ГРОШІ — НЕ ВСЕ* '_'
Очевидно, гра призначена для тих, хто може купувати все... Витратив час на придбання речей, а ви просто забираєте їх, як хочете... Витрачайте так багато часу, щоб отримати 7-зірковий рецепт, лише щоб ви забрали все, тому що я цього не зробив я не витрачаю гроші, щоб їх отримати... Якщо у вас немає реальних грошей, щоб купити продукти, тримайтеся подалі, це нудно... Кінець дороги для мене, до побачення