Post by outlepopmesi on Feb 17, 2022 18:25:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ נקודות מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ גורד שחקים 3D – משחק בנייה 2022 version ▞▞▞
זה פשות טובבבבב
אני לא יודע למה ציפיתי מהאפליקציה הזו אבל זה היה בזבוז זמן מוחלט. יש אפשרות לראות מודעה כל דקה בערך ויש מודעה כפויה כל 5 רמות. ברור שנעשה רק כדי לתת ליוצרים כסף. הדרך שבה אתה משחק את זה היא על ידי הקשה למטה בתחתית המסך ללא סדר מסוים ואז אתה מחזיק את האצבע ליד אמצע המסך. שלא לדבר על חצי מהמשחק הוא הקשה על "תביעה" ולא "תבע 3x + בונוס עם מודעה". הייתי מדרג 0 אם הייתי יכול.
Tower Craft - Block Building Strategiya sha
אני עכשיו הולך לנסות את המשחק הזה
אני אוהב מיינקראפט אבל שחקנים אחרים כמו Free Fire ו-Pubg אבל אני לא יודע שהפרסומות מגיעות מהורדת משחקים
זה משחק מאוד פשוט ואני אוהב אבל הלוואי שתוכל לחקור והרבה מודעות ☹☹☹
Suspects: Mystery Mansion অ্যাকশন srvq
אני אוהב את זה אתה יכול לבנות דירות בבית ואתה יכול להוסיף אנשים אבל זה לא כיף לי יותר... אז בפעם האחרונה דירגתי את המשחק הזה 3 מתוך 5 אבל עכשיו 1 מתוך 5 זה הכל.
אני ממש אוהב את המשחק הזה (למרות שיש לי משחק בפח ל-5 דקות או משהו כזה) אני אוהב איך שהוא נראה הרבה כמו מיינקראפט ואני אוהב את המוזיקה מאוד ואני אוהב איך הכל פשוט נופל מהשמיים. זה משחק מאוד מגניב ואני חושב שאתה צריך לקבל אותו. אה ואני בן 8 ואני משחק בטאבלט של סבתא שלי אז לא אזכה לשחק בו כל כך הרבה. יש לי רק דבר אחד שהלוואי שהיה... הלוואי שתחקור אבל אתה לא יכול😔
זה המשחק הכי טוב אי פעם IDC אם יש לו יותר מדי פרסומות כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להמתין עם זה! המשחק הכי טוב אי פעם
זה היה כל כך משעמם שהמשחק עשה את כל העבודה שכל מה שעשיתי זה להחזיק את המסך באצבע (בלי להעליב)
המשחק מגניב אבל משעמם אתה צריך לבנות סקסרפר 😆😆
אני אוהב את המשחק הזה❤ זה כל כך כיף ומספק. אני משחק בו שעות רצופות. אבל הלוואי שזה היה יכול לעשות את הבניין בשבילי כי אם אני מחזיק את האצבע שלי זמן רב, האצבע שלי מתחממת. אבל אני אוהב את המשחק הזה ומוסיף עוד עדכונים
LOVE IT!!!!!!, אבל דבר אחד.. כשאני צופה בפרסומת זה סוג של תקלה והופך למסך שחור. אנא תקן את זה
המשחק הזה הוא סופר כיף לשחק ואני אוהב איך כשאני מפעיל מצב טיסה בלי פרסומות, אני גם אוהב איך המשחק הזה במצב לא מקוון
אני נותן 5 כוכבים עם 2 באגים: אחד עם יותר מדי מודעות. שניים עם טקסטורות שנגנבו מהמשחק "Minecraft". אני אפילו חושב שאני רוצה מהירות גבוהה יותר.
גנב הכל ממיינקראפט, אבל זה עדיין כיף. 2 כוכבים.
האפליקציה עצמה היא סה"כ Garage. אבל יש להם תוכניות קומה מדהימות עבור הבית של כל אחד במיינקראפט.
אני אוהב את האפליקציה הזו שהיא כל כך חמודה שפשוט יש כל כך הרבה תוספות אם היה Les מוסיף זה היה עדיף לראות כמה הערות על התוספות
Tower Craft - Block Building Strategiya kig
לעשות רצפות. מודעות. לעלות רמה. מודעות.
נעים לצפות בבניין אבל הוא מופרע הרבה. יהיה הרבה יותר טוב אם ניתן היה לכבות את אתגרי הקשה. כמו כן, הייתי רוצה להיות מסוגל לעצור את הבניין ולהסתובב כדי לראות את הקומה הנוכחית.
למרות שהמשחק טוב, הדבר שאני לא אוהב בו הוא האתגרים שצצים באקראי. אנא צור הגדרה שבה תוכל להשבית את האתגרים הללו.
משחק טוב אבל אני ממשיך לרשום
לפעמים יש קריסות או באגים כשפותחים מודעה או לפעמים היא קורסת אוטומטית, אבל משחק טוב בכל מקרה.👌
זה לא ממש רע, זה פשוט משועמם וכל מה שאני יכול לעשות זה להקיש ולשדרג... חשבתי שאני אבנה בית בלוק אחר בלוק
זה משחק די טוב אם אתה מחפש בזבוז זמן או סתם רוצה ליהנות באופן כללי, אין הרבה פרסומות וזה כל כך מספק לראות את הבלוקים פשוט נופלים למקומם. משחק טוב!
בזבוז זמן מדהים. קצב מהיר ומהנה. אבל יש לי כמה רעיונות שלדעתי יהפכו את המשחק לקצת יותר מצחיק לדעתי, יוקרה ראשונה ואבני החן של הדמויות שאתה פותח כל עשר רמות. אחרת מושלם.
מישחק טוב ממש
אני אוהב את המשחק הזה כי אני יכול להגיע לענן תוך יומיים והפרסומות מעטות מאוד.
בול כמו הפירסומת מי שאומר שלא משקרררר
בכל פעם שאני מנסה לראות מודעה זה קופא עליי. יש לי סמסונג 9+...
מודעות מודעות ועוד מודעות. תארו לעצמכם עולם שבו שיחק עבורכם מיינקראפט מבלי לצפות בסטרימר. זה המקום שבו אתה מקבל את זה.
לדעתי זה משחק מושלם! הגרפיקה כל כך טובה והעובדה שהיא מכניסה לתוכה משחקים אחרים. זה הופך אותו למדהים שהוא שם בתוכנו ובמשחקים אחרים. מה שהופך אותו למשחק טוב מאוד! וכן, אני מסכים שעניין ההוספה די מעצבן אבל זה עדיין טוב.
ADS ADS ADS, כל מה שיש במשחק הזה הוא פרסומות מטופשות. אני אומר שאני לא רוצה לצפות בפרסומת לקבלת פרס...אני נאלץ לצפות בפרסומת ANGWAYS ואפילו לא לקבל פרס!!! זה הדבר הכי מטופש אי פעם! "צפו במודעה כפולה!" לי לא!" משחק:מציג פרסומת בכל מקרה ואפילו לא נותן פרס על שהכריח אותי לצפות בפרסומת טיפשית!!! המשחק הזה מבאס
מבחינת בוני מגדלים סרק, זה מתקתק הרבה תיבות. עם זאת, החיסרון הוא שאתה יכול לצפות לבלות יותר זמן במודעות, מאשר משחק סרק בפועל.
טונות של פרסומות אבל עד כה משחק בסדר
מה המשחק הזה בסדר. המוזיקה לא נורא אבל לא באמת הכי טובה. כיף לתכנן איזו קומה אתה צריך לסנוור אחר כך. כמובן שיש פרסומות בכל מקום אבל LITTRLEY EVER GAME אני נתקל בפרסומות בכל מקום שמא למשחק הזה לא יהיו אותן In You're Face בניגוד למשחקים מסוימים. אז בסך הכל לא נורא.
אני לא מוצא את זה משעשע. אני פשוט מחזיק את האצבע שלי עד שצצה מודעה. אולי משהו שונה קורה בשלב מסוים אבל אני משועמם אפילו לשחק בו.
זה מהיר מדי אבל מודעות כן. מעצבן אבל זה עדיין מגניב!!
Tower Craft - Block Building কৌশল qtmz