Post by outlepopmesi on Feb 17, 2022 18:15:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Igrao sam više od 3 mjeseca, još uvijek pokušavam izaći iz lige 18. Dođeš tako daleko, onda igraš sve pay2win igrače, a oni te zbrišu. Sjajna igra, ali ako ne uložite nešto ozbiljnog novca u nju, nećete moći u potpunosti uživati.
To je teško, ali isplati se izdržati. Ne morate platiti da biste igrali, ali očekujte tešku trku. Sjajna igra.
Volim ovu igru!!! Puno me podsjeća na drugu igru koju sam igrao pod nazivom Dragonsoul!
Uvijek uzbudljive nove značajke i događaji u igrici!
Užasna prevara programera. Oglašavanje načina igre koji su dostupni samo na početku, a kasnije više nisu stvar. Ako odgovaraju "druga tvrtka je odgovorna za reklame" onda se samo varaju, VI STE ODGOVORNI ZA SVOJU IGRCU I TO JE REKLAMA PA PRESTANITE LAŽATI
Jadnoooo
Super!!!!
Pristojno zabavna mala igra, ali nakon što sam potrošio malo novca na nju samo da bi moćne prednosti prolaza nestale i opet morao platiti, izgubio sam interes. Uklonite mnoge značajke Pay i bila bi dobra igra. Ako imate novca da potrošite svoju zabavu za to, ali nakon što ste izgubili moćnu propusnicu i shvatili praktički sve što je na njoj, morate se obnavljati svaki mjesec ili tako nešto za puni iznos jednostavno nije vrijedno zadržavanja igre.
Strašno volim ovu igru! Potrošio sam stotine dolara na to što je moje iskustvo učinilo boljim nego da nisam potrošio novac. To je problem. Ali grafika je uredna, a igra zabavna.
Volio sam auto brawl šah i ovo je vrlo slično, samo bih volio da ima nagrada za igranje igara od dev tima... Za sada dobro.
Gluposti su u igrici
Zabavna igra dok ne dosegnete razinu 20, a onda su svi kupili karte ili kovanice da bi dobili škrinje, to znači da ste beskorisni osim ako ne slijedite pa prestanite igrati
To je dobra igra od početka, ali nakon nekog vremena postaje nemoguće napredovati. Uzmite izazove na primjer, kada jednom dosegnete višu razinu, igra vas postavlja protiv izazova koje jednostavno ne možete pobijediti. To je potpuno nepravedno i neuravnoteženo
Nije loše, ali dodaci pokazuju puno drugačiju igru od onoga što zapravo imaju. Postoje neobične bitke s tornjevima itd., tako da nije ravna laž, ali svakako nije ono što reklamiraju na bilo koji način.
Ako tražite dobru F2P igru, ovo nije igra za vas. Definitivno je P2P/W. Možete eek by F2P, ali ste prilično vezani lisicama i morate se osloniti na kolege da objasne igru, jer osim nekih vrlo osnovnih ranih objašnjenja o vašoj momčadi, ništa drugo nije objašnjeno.
Zabava na početku koja će vas zainteresirati, ali P2P čekić začas pada. Dobro za nekoliko dana igre, a zatim planirajte potrošiti velike $$ Pokušao sam izdržati još malo, ali nisam mogao. Zbog toga i zbog lošeg odgovora Devs-a padam na jednu zvijezdu
Prošlo je 5 minuta i ne znam što ova aplikacija pokušava biti. Imamo poput tri različite igre spojene u jednu šest različitih umjetničkih stilova i to jednostavno izgleda kao hrpa imovine preuzete iz drugih igara. Kao što je ovo igra koja je utjelovljenje "pa da, ta vrsta stvari je u našoj igri otprilike 5 sekundi da bismo mogli pokrenuti oglas koji tako izgleda." Još nije tražio novac, ali mislim da sam za samo 5 minuta. Iskreno, neću ići dalje, volim svoje igre da znam što su.
Mighty Party Παιχνίδια ρόλων cvi
Prava igra nije ništa poput oglasa, slika ili opisa. Preporučam vam da ne instalirate.
Što se tiče uparivanja za svađu, užasno je da početnik poput mene s malom snagom ne može ponovno pobijediti tako glupe likove na visokoj razini i učiniti da igra nije zabavna izazov je jedno, ali jednostrana bitka mislim da nije.
U redu igranje. Igra se ruši cijelo vrijeme, čak i kada sam na wifi-u, a ako ste usred meča kada se to dogodi, gubite pokušaj bez obzira. Pretpostavljam da je dobro ako ste osoba poput p2p-a, ali ništa drugačije od bilo kojih stotinu ovakvih igara.
Snimke zaslona pokazuju samo mali dio igranja. Razočaravajuće. Zašto ne biste bili iskreni i nabavili igrače koji to zapravo žele umjesto igrača poput mene koji će ga jednostavno deinstalirati?
Mighty Party பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் tgjf
Zabavno kao slobodan igrač, ali ne očekujte da ćete brzo napredovati. Plaća za pobjedu je stvarna, a shema monetizacije suluda. Uz višestruke dvotjedne propusnice od 20 USD, stvari se stalno prodaju kao "rasprodaje" za 99 USD, a mnogi stvarno dobri heroji/kućni ljubimci iza masivnih paywall-a. Uživam u igri bez trošenja novca na nju, ali definitivno ima puno kitova koji će vas zgnječiti samo zato što nemate nade da ćete pobijediti neke od njihovih heroja.
Top, igra je izdašna i ako si pametan možeš barem u ligu 10 bez plaćanja. Ljudi koji se žale da moraju platiti nisu dovoljno pametni
To je dobra igra i ne kao većina gdje napredak ide vrlo sporo nakon što dosegnete višu razinu. To je ono što održava interes korisnika. Pronalazim samo jedan problem koji ne možemo vidjeti da se ponavljaju PvP bitke. Propustio sam neke od mojih zaista epskih bitaka. Većina velikih igara nudi ovu značajku. Stvarno se nadam da ćemo uskoro vidjeti slično ažuriranje.
Wait Out Ne možete učiniti mnogo bez da stalno plaćate za stvari u ovoj igri i ne možete prijeći određene točke u igri jer su vas oni namjerno pobijedili. Mračna kula je najgora i ostalim šefovima treba previše vremena za borbu. Nisam ni stigao do zadnjeg. D9 me čak ne natjeraj da počnem s pvp-om jer si cijelo vrijeme jako loše postavljen.
Super zabavna, super izazovna sve u svemu odlična igra!
Ne mogu ažurirati
Našao sam ovu igricu preko reklama, skinuo sam je i navukao se na igranje, ali postoji problem, izjednačiti se i imati jačeg heroja je jako teško, nagrada je obilna, btw, jako je dobra igra. Sviđa mi se
Igra ulazi u 4. godinu i baza igrača je sve niža. Nakon ažuriranja za kućne ljubimce igra je čista plaća za pobjedu, a na kraju ciklusa aplikacije pokušavaju pomuziti što više novca.
Mighty Party Hry na hrdiny rst
Smeće, odmah sam izgubio 13. Rundu
Igrao sam nekoliko tjedana - sviđa mi se igrica i igram je nekoliko puta dnevno, obavim nekoliko kupnji, pa čak i koristim svoj Facebook račun za spremanje napretka (što mi se ne sviđa, ali jesam jer sam uživao u igri). Međutim, igra sada ne uspijeva učitati napredak, čak ni nakon pokušaja ponovne sinkronizacije s Facebookom... čak i nakon deinstaliranja aplikacije, ponovne instalacije i pokušaja ponovnog sinkroniziranja za napredak. Uglavnom, čini se da je cijeli poduhvat bio potpuni gubitak.
I bolje da nije kao na slikama jer to na slikama izgleda puno prije lagano i dosadilo bi za 2 dana
Igra je u redu. Gotovo isto kao i onaj koji sam igrao prije, skupljate likove i podižete ih na razinu. Postoji solo igra i timska igra, protiv drugog igrača. Unutar su miniigre i događaji. Lako ga je pratiti početnicima. Ako želite brzo napredovati, morate potrošiti, inače samo morate pokorno skupljati darove, igrati rudnik i zaraditi škrinje
Izvrsno
Moje recenzije se stalno brišu. Ponovo ću objaviti treći put. Novo ažuriranje uzrokuje njihove OGLASE u kupnji igrica koje se pojavljuju kad god izađete iz svog inventara, na primjer, kada pokrenete igru itd. Mogli biste imati i nezaštićeni seks s internetom s količinom oglasa koji se stalno pojavljuju. (Uređeno mišljenje) Razvijači zapravo slušaju! Smanjili su oglase na "smislenu količinu i red" zbog nedostatka bolje riječi. Prilično šokiran i cijenim sve što rade. 5/5
Plati za pobjedu
Teško za igrati, ali istovremeno izaziva ovisnost. Predložite programeru da poboljša i uravnoteži igru kako bi igrač koji ne plaća također mogao uživati u ovoj igri.
Igra nije nimalo nalik onome što se reklamira.
OTPAD
LAŽNI NE PREUZMAJTE!!!!
U redu je, ali treba malo poboljšanja u odnosu na mjerač snage tima
Freeze Tag Online Arcade mew
Igranje na snimkama zaslona događa se u najboljem slučaju jednom svakih sat vremena. Inače je to samo još jedan neoriginalni "heroj" rpg za lootbox za preuzimanje novca s dovoljno "igranja" da zadovolji razvojne programere u guranju plaćanja nakon plaćanja na vas